درباره ما نسخه آزمایشی | جمعه، 28 آذر 1404

کد: 17696 | 04 آذر 1398 ساعت 14:10

قم| 50درصد کتب مذهبی در قم منتشر می شود

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم با اشاره به ظرفیت این استان در چاپ کتاب‌های مذهبی کشور گفت: بیش از ۵۰ درصد از کتب مذهبی کشور دراستان قم به چاپ می رسد.
قم| 50درصد کتب مذهبی در قم منتشر می شود


به گزارش رویداد ایران،سید موسی حسینی کاشانی در هشتمین جشنواره صنعت چاپ قم درتالار مرکزی شهر بیان کرد: بیش از ۳ هزار نفر در قم در زمینه چاپ فعالیت می‌کنند، و سالانه شاهد بیش از ۱۰ میلیون تیراژ کتاب دراین استان هستیم.
وی ظرفیت قم در چاپ کتاب‌های مذهبی را مورد توجه قرار داد و تاکید کرد: بیش از ۵۰ درصد از کتب مذهبی دراستان قم چاپ می‌شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم گفت: بیش از ۲۷۰ دستگاه با ظرفیت یکهزار ورق در صنعت چاپ فعال است که نشان از توان بالای قم در این عرصه می‌باشد.
وی  تصریح کرد: صنعت چاپ قم ظرفیت بزرگی برای حرکت در مسیر ترقی و پیشرفت‌های مورد انتظار را دارد.
حسینی کاشانی ادامه داد: در صورتی که از این صنعت درقم حمایت لازم صورت گیرد، آورده و ارزش افزوده قابل توجهی را برای استان به بار خواهد آورد.
وی بیان کرد: قم جایگاه ویژه‌ای در صنعت چاپ دارد اما استان‌های دیگر برای گرفتن جایگاه قم تلاش‌های مجدانه‌ای آغاز کرده‌اند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم گفت:‌ این استان درحمایت از صنعت چاپ، همچنان در رتبه‌های برتر کشوری قرار دارد.
وی ادامه داد: برای تثبیت جایگاه قم درصنعت چاپ باید حمایت‌های بیشتری از این صنعت صورت گیرد.
حسینی کاشانی عنوان کرد: در مسیر حمایت از بخش چاپ بخشی از اراضی صنعتی استان دراختیار اتحادیه چاپخانه داران قم قرار خواهد گرفت.
وی گفت: برای تبدیل قزوین به پایتخت خوشنویسی ایران، مسئولان این استان تلاش و پیگیری های مستمری به خرج داده و در نهایت موفق شدند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم اظهار داشت: تبدیل شدن قزوین به پایتخت خوشنویسی، ارزش افزوده و آورده قابل توجهی برای این استان به بار آورده در حالی که تعداد خوشنویسان برجسته بخش ثلث قمی دراین عرصه بیشتر از قزوین است.
وی اضافه کرد: تثبیت جایگاه قم در هنر خوشنویسی در بخش ثلث و نستعلیق به صورت جدی دردستورالعمل‌های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گرفته‌است.


عکس خوانده نمی‌شود